Mo-Sys L40

Onze precieze, robuuste en lichtgewicht 2-assige kop voor high-end digitale cinematografie is ideaal voor middelgrote camera-pakketten, bijvoorbeeld ARRI Alexa met een grote zoomlens, zoals de Optimo 12:1 of Panavision 12:1. In de kern van de L40 zit een zeer robuuste en precieze motor met nul terugslag, waardoor u een haperingsloze werking krijgt.

De L40 stelt een nieuwe standaard met de digitale back-pan optie, waardoor het een favoriete keuze is voor telescopisch en standaard kraanwerk. Het stelt de operator in staat zich te concentreren op het kader, terwijl de head zorgt voor de compensatie van de kraanbeweging.

De L40 heeft een enorme payload van 40 kg, terwijl de head slechts 18 kg weegt. Het is met die kracht een van de lichtste koppen op de markt.

De L40 kan worden bediend met een verscheidenheid aan input mogelijkheden zoals hand-wheels, pan-bar of joystick. De button-console-interface biedt besturingselementen voor de aanpassing van de pan / tilt snelheid, de smoothing en de richting, de gebruiker gedefinieerde limieten met smoothing- en axes zeroing.

Specificaties

Max speed : 180 °/s
Weight head : 18 kg
Max payload : 40 kg
Pan limit : +- 720°
Tilt limit : +- 720°
Controls : Joystick, Wheels, Panbar